Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Brug Skørping Mægleren når du ønsker at få en vurdering af dit husHos Skørping Mægleren har vi flere års erfaring med vurdering og salg af huse og andre boliger, hvilket betyder, at vi har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at få solgt din bolig.

Vi anvender Facebook, boligsider- og portaler, foruden vores egen hjemmeside, når vi ønsker at sælge en bolig. Endvidere bringer vi regelmæssigt annoncer i lokale ugeaviser og ophænger salgsannoncer i ruderne af vores ejendomsmæglerfirma, der holdertil midt i Skørping.

Dette betyder, at du er sikret en stærk eksponering, hvis du ønsker at sælge dit hus i samarbejde med os.  

Når du skal sælge din bolig, er det øjensynligt i din interesse at få en god pris for den. Hos Skørping Mægleren kan vi ganske gratis foretage en professionel salgsvurdering af dit hus, så du har en fornemmelse af, hvor det prismæssigt ligger. En salgspris,der ligger højt, kan have stor betydning for, hvorvidt du vælger at sælge din ejendom eller ej.

Med en salgsvurdering af dit hus kan du således få en idé om, hvor din bolig ligger prismæssigt, og herefter overveje, om det er nu, du ønsker at sælge din ejendom, eller om du i stedet vil vente.

Når vi hos Skørping Mægleren skal foretage en boligvurdering af din ejendom, gennemgår vi din bolig, i fællesskab med dig, og herefter drøfter vi dine salgsmuligheder. I forbindelse hermed vurderer vi, om der er dele af din bolig, der bør optimeres eller moderniseres.

Det kan være en fordel, hvis du forud for salgsvurderingen selv gennemgår, hvilke dele af din bolig der trænger til at blive repareret eller renoveret. Du kan i den forbindelse for eksempel udfærdige en liste der viser, hvornår din boligs vinduer, døre,tag osv., sidst blev istandsat.

Når vi har udarbejdet en salgsvurdering af din bolig, vil vi forelægge dig et budget, der inkluderer de omkostninger, der er forbundet med salg, herunder salær, markedsføring, rapporter, lån mm.

Herefter kan du bedre danne dig et konkret overblik over de aspekter, der skal tages højde for, når man ønsker at sælge sin bolig.
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27