Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


FAMILIEVILLA MED GOD PLANLØSNING OG HYGGELIG HAVE
Hostrupkrogen 31
9500 Hobro
2.995.000 kr.
Se stort Billede 1 af 24 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Østre Skovvej 23 - 9574 Bælum

IDYLLISK OG STRÅTÆKT EJENDOM PÅ UNIK BELIGGENHED DIREKTE I SKOVKANTEN OG MED PANORAMAUDSIGT OVER ET KUPERET LANDSKAB I KANTEN AF BÆLUM - KUN 25 MIN. KØRSEL TIL AALBORG.
Grusbelagt indkørsel og skøn træterrasse byder velkommen til denne super charmerende landvilla, som er opført i 1954, tilbygget i 1993 og samlet under nyt stråtag i 2009. Facaderne er pudsede og hvidmalede med blåmalede vinduer, døre og gavle. Boligen fremtræder lys og rummelig - boligarealet udgør 205 kvm. - heraf 125 kvm. i stueplan, som indeholder: Flot forgang med egeparket (gulvvarme), store vinduespartier, spånloft med indbyggede spots - flot trappe til 1. sal. Under trappen dør til kældertrappe og 14 kvm. kælder. Gæstetoilet med mørke gulvfliser. Stort og lyst køkken/alrum/stue med egeparket, hvidmalede lofter, Ikea-køkken fra 2018 med hvide låger, massiv og mørkbejdset træbordplade, induktionskogeplade, emhætte, indbygningsovn, integreret opvaskemaskine, integreret køle-/fryseskab - køkkenet er hyggeligt indrettet med spiseplads ved køkkenbordet - her kan lektiehjælp og madlavning gå op i en højere enhed - fra køkken åbent til hyggelig stue med brændeovn og udgang til træterrasse med PANORAMAUDSIGT. Fra køkken/alrum dobbelt glasdør og to trin til forsænket spisestue med lyst klinkegulv (gulvvarme), spisestuen har udgang til træterrassen og ydervæggen er vinduer fra gulv til loft - herfra kan panoramaudsigten nydes i al slags vejr - hvidmalet rustikloft med åbent til ovenlys og reposstue på 1. sal - fra spisestuen serveringsvindue til køkkenet, hvilket gør det nemt at hjælpe til med borddækning og afrydning. Stort badeværelse (gulvvarme) med mat-grønne gulvfliser, mat-blå vægfliser - indmuret og forsænket hjørnebadekar og muret bruseniche, mat-grøn bordplade med porcelænsvask, hvide skuffer og skabe. Stort bryggers/vaskerum med egen dør fra terrassen og i modsat ende også dør til garagen - bryggerset har gråt flisegulv, rustikloft, bordplade med vask og plads til vaskemaskine m.v.
1. sal udgør 80 kvm. - har afslebne fyrretræsgulve, hvidmalede lofter til kip, fritlagte hanebånd - og indeholder: Repos, hyggeligt værelse med hems, skabe med skydelåger og udgang til lille tagterrasse med absolut SKØN udsigt. Stort værelse med kvist, ovenlys og hvide skabe. Stue/arbejdsværelse med ovenlys og åbent kik ned til spisestuen. Godt gavlværelse med hvide skabe. På husets nord-/østgavl er bygget 32 kvm. isoleret udhus - opført i træ, ensidig taghældning med tagpap og luft til luft varmepumpe (under installation) - ca. 6 kvm. af udhuset er indrettet til sauna med indgang fra bryggerset.
Endvidere 18 kvm. garage - opført i træ med eternittag - fra garagen dør til bryggerset. Huset opvarmes med fjernvarme, har solfangere til varmt vand, brændeovn i stuen er fra 2012, og der er indlagt fiber.
Grunden er 1000 kvm. - flot og enkelt anlagt med mange gode kroge, bålplads, frugttræer, hyggeligt havehus/drivhus med udekøkken og perfekt tumleplads.


Bælum er en driftig by med et rigt forenings- og kulturliv, nyere supermarked, daginstitution, SFO og folkeskole. Villaen ligger som det sidste hus for enden af en lukket vej.
UNIK BELIGGENHED - I SKOVKANTEN OG MED SKEL OP TIL MARK OG ENG - nær by og land - kun 25 min. til Aalborg via Aalborg/Hadsund Landevej.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at fremvise denne spændende ejendom.
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:2.795.000
Udbetaling:140.000
Brutto ex.ejerudgift:12.048
Netto ex.ejerudgift:10.335
Ejerudgift md.:2.287
Værelser:6
Antal plan:3
Boligareal:205m²
Grundareal:1.000m²
Kælderareal:14m²
Byggeår:1954
Ombygget år:2009
Sagsnummer:9574008
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27