Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


INDFLYTNINGSKLART - virkelig charmerende, super velholdt og indbydende egoistvilla - som med en enkelt let væg nemt kan ændres til familievilla - skønt beliggende på 700 kvm. flot anlagt grund i kante
Mølleparken 16
9520 Skørping
3.198.000 kr.
Flot ombygget byhus med masser af plads og new-yorker-stil - centralt beliggende lige overfor indgangen til skoven - og med 1162 kvm. ugenert grund med plæne, skønt terrasseanlæg og granitbelagt gårds
Jyllandsgade 47
9520 Skørping
3.495.000 kr.
Se stort Billede 1 af 23 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Bentevej 52 - 9520 Skørping

INDFLYTNINGSKLAR, RUMMELIG, OPDATERET - LYS OG SUPER VELHOLDT FAMILIEVILLA - opført i 1977 i blødstrøgne røde sten med moccafarvet Braas-tag, i 2010 nye ståltagrender, efterisoleret og gavle/udhæng beklædt med eternit, i 2013 nye træ/alu vinduer og døre med 3-lags termoruder, i 2012 monteret solceller og luft til luft varmepumpe, som fungerer som supplement til fjernvarmen. Villaen er skønt beliggende på 880 kvm. velanlagt og ugenert grund i attraktivt og børnevenligt villakvarter med legeplads, boldbane og cykelsti til banegård, indkøb m.v. Skørping er byen i skoven - med et væld at tilbud til alle aldre - sport, foreningsliv, kultur og ikke mindst masser af natur!
Flisebelagt indkørsel til villaens højtliggende kælder, som bl.a. indeholder 32 kvm. garage med såvel garageport som dør - fra garagen dør videre til den resterende kælder, som beskrives efterfølgende. Boligen fremtræder lys og opdateret - har hvidmalede og vandskurede vægge (flere steder er vandskuringen kunstigt udført), hvidpigmenterede rustiklofter og hvide fyldningsdøre. Boligarealet i høj stueplan udgør 176 kvm., og indeholder: Lys og rummelig hall med sandfarvede gulvfliser, opmuret garderobe, hvide skabe og flot granitindrammet spejl-niche. Fordelingsgang med tilsvarende sandfarvede gulvfliser og adgang til soveværelse med skabe og 3 gode værelser - alle med skabe. Flot og lyst badeværelse fra 2014 med koksgrå gulvfliser (gulvvarme), hvide vægfliser til loft, indmuret kar, håndklædetørrer og muret bruseniche med rainbruser, bordplade beklædt med granitfliser, hvid porcelænsvask og skuffer/skabe i hvid højglans. Fra hall dør til virkelig rummelig og lys vinkelstue (mulighed for indretning af et ekstra værelse) den første del af stuen har lyse granitfliser på gulvet (gulvvarme) og dobbelt glasdør til køkken - stuens vinkel har muret og vandskuret pejsearrangement (p.t. afmeldt, men kan nemt tilmeldes igen) - har udgang til skøn syd-/vestvendt terrrasse og til overdækket og vestvendt altanterrasse med skøn udsigt til skoven. Lyst køkken fra 2009 med låger i hvid højglans, sortnistrede granitfliser over koksgrå laminatbordplade, induktionskogeplade, indbygningsovn, emhætte, opvaskemaskine, fryseskab og amerikaner-køle-/fryseskab, koksgrå gulvfliser (gulvvarme) og udgang til helt ugenert formiddagsterrasse og plæne. Baggang med rustikke brunlige gulvfliser, fin stålvask og skab, udgang til haven og murede hvælvinger til flot og flisebelagt betontrappe til 91 kvm. god og anvendelig kælder, som indeholder: Åbent alrum med samme brunlige gulvfliser, murede nicher (evt. til vinreoler ?). Godt vaskerum med hvide gulvfliser og masser af plads til vaskemaskine, tørresnore m.v. Mellemgang til 2 gode disponible rum og lyst badeværelse med grå gulvfliser, hvide vægfliser og muret bruseniche med opmurede hylder/nicher. For enden af mellemgangen dør til garagen.(vinduer i kælderen er af ældre dato og i træ)
Murerens eget hus - en-ejers villa!!

OPDATERET - VIRKELIG VELHOLDT - KÆLDER I BOLIGSTANDARD - I ALT 267 ETAGEMETER - SKØN, LUKKET HAVE MED STOR PLÆNE OG GODE TERRASSER - SKAL SES!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:3.295.000
Udbetaling:165.000
Brutto ex.ejerudgift:14.191
Netto ex.ejerudgift:12.173
Ejerudgift md.:2.515
Værelser:7
Antal plan:2
Boligareal:176m²
Grundareal:880m²
Kælderareal:91m²
Byggeår:1976
Ombygget år:2013
Sagsnummer:95201845
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27