Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


Landejendom i kanten af Rold Skov - og med kun 2 km. til Arden by - optimalt for familien, som ønsker at bo på landet - med skoven tæt på, og samtidigt have cykelafstand til alle de faciliteter, som s
Blåkildevej 53
9510 Arden
2.295.000 kr.
Se stort Billede 1 af 26 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Jyttevej 15 - 9520 Skørping

Skøn og flot moderniseret 1½-plans kalksandstensvilla belagt med sorte betontagsten - opført i 1976, har i 2018 fået nye Outrup træ/alu vinduer og døre, nye zinktagrender, ny stern- og gavlbeklædning i sort hardieplank - udhæng beklædt med hvide eternitplader og stor ny syd-/vestvendt træterrasse - roligt beliggende på 869 kvm. grund med stort og hyggeligt bøgetræ i haven - attraktivt og børnevenligt kvarter med legeplads, boldbane og sti direkte til by og banegård.
Flisebelagt p-plads og indkørsel til 28 kvm. delvis muret udhus (tidligere garage) med built-up tag. Den lyse og opdaterede bolig udgør 175 kvm. - heraf 88 kvm. i stueplan, som har hvidmalede panellofter, og indeholder: Entre med sorte gulvfliser og garderobe, åbent til forstue med samme sorte gulvfliser og vindeltrappe til 1. sal. Badeværelse med mørke gulvfliser (gulvvarme) og lyse vægfliser, indmuret kar med rainbruser, grå granitvask og hvide skuffer. Godt værelse med egelaminatgulv. Stor, lys og super hyggelig stue/alrum med egeparketgulv (gulvvarme) og foldedør, som åbner helt op til den store og delvis overdækkede syd-/vestvendte træterrasse med udsigt direkte til skovbevoksede fællesarealer. Terrassen har to trin (et ene i hele terrassens bredde) til skøn have og plæne med masser af plads til leg og boldspil. Stue og alrum er opdelt med flot opmuret pejsearrangement, malet i sort og bronze og med brændeovnsindsats (2016) med glaslåge. Alrummet har plads til langbord og er åbent til lyst Ikea-køkken fra 2015 med låger i hvid højglans, massiv egetræsbordplade, induktionskogeplade, pyrolyseovn, stål-emhætte, opvaskemaskine og integreret køleskab - ekstra siddepladser, hvor børnene kan tegne - eller et glas rødvin kan nydes - imens kokken laver mad - sorte gulvfliser (gulvvarme). Godt bryggers med sorte gulvfliser, grå laminatbordplade med vask over skabe/skuffer i hvid højglans og med plads til vaskemaskine - fra bryggers udgang til forhaven.
1. sal udgør 87 kvm., har hvidmalede rustiklofter, og indeholder: Lys og åben reposstue med udgang til skøn vestvendt altan-terrasse - nyrenoveret og med flot glas-værn, som fremhæver udsigten til fællesarealer og skoven. 2 gode børneværelser og stort soveværelse med bambusgulv - åbent til walk-in og eget badeværelse med mørke gulvfliser, lyse vægfliser, bruseniche med rainbruser, hvid vask og mørke skabe.
Udhuset har skydedør til terrassen og giver en skøn ugenert terrasse - på udhuset er bygget ca. 8 kvm. cykel-/brændeskur i sortmalet træ.

INDFLYTNINGSKLAR - VELHOLDT OG OPDATERET - FOLDEDØR I STUE/ALRUM INTEGRERER TERRASSEN OG HAVEN I HUSET - UDSIGT DIREKTE TIL SKOVBEVOKSNING!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:2.495.000
Udbetaling:125.000
Brutto ex.ejerudgift:10.692
Netto ex.ejerudgift:9.185
Ejerudgift md.:2.432
Værelser:6
Antal plan:2
Boligareal:175m²
Grundareal:869m²
Byggeår:1976
Ombygget år:2018
Sagsnummer:95201822
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27