Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


STOR OG VESTVENDT GRUND - ROLIGT KVARTER - CENTRALT I REBILD - INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED CHARME OG ATMOSFÆRE - STORT UDHUS I GOD STAND OG MED MANGE MULIGHEDER - SKAL SES !
Stendalsvej 2, Rebild
9520 Skørping
2.295.000 kr.
Se stort Billede 1 af 22 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Bentevej 62 - 9520 Skørping

LYS, RUMMELIG og FLOT moderniseret udsigtsvilla - opført i 1976 i kalksandsten med valmede gavle og tag af skifereternit, nye zincktagrender i 2011 - nye træ/alu-vinduer i 2009 - på 884 kvm. flot anlagt grund med store træterrasser og wellnes-område med vildmarksbad m.v. - roligt beliggende i attraktivt og børnevenligt villakvarter med boldbane og legeplads samt cykelsti til by/banegård og skole.
Boligarealet udgør 180 kvm. - har lyse listelofter med indbyggede spots, og indeholder: Præsentabel og rummelig hall med lyse gulvfliser og god garderobe. Stor og lys stue med vinduespartier og udgang til stor, vestvendt træterrasse, som fortsætter syd om huset - fra terrassen absolut SKØN UDSIGT over skoven. Stuen har muret pejsearrangement med brændeovnsindsats, lyst egeplank-parket. Fra stue åbent til stort og lyst køkken/alrum med hvide Vordingborg køkkenelementer (2009) og alt i hårde hvidevarer - kogeø med ekstra siddepladser til lektielæsning eller hygge med kokken - derudover masser af plads til langbord. Bryggers med lyst klinkegulv og hvide Vordingborg elementer - samt udgang til østvendt og helt ugenert baghave med skøn træterrasse med indbygget vildmarksbad m.v. Gæstetoilet med hvidmalede vægfliser og lyse gulvfliser, hvidt sanitet. Kontor med egeparket og hvide skabe. Gang med egelaminat-parket og dør til soveværelse med hvide skabe og egelaminat-parket. 2 gode værelser - begge med egeparket, hvide skabe og dobbelte glasdøre til den syd-/vestvendte altan/terrasse. Badeværelse med indmuret kar, glasdør til muret bruseniche beklædt med rustikke lyse fliser, mørk træbordplade med hvid vask og hvide skuffer/skabe.
God kælder/underetage udgør ialt 56 kvm. - og indeholder: Garage og opvarmet værksted/depotrum.

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED FLOT UDSIGT TIL SKOVEN FRA SKØN SYD-/VESTVENDT TRÆTERRASSE - UNIK OG UGENERT BAGHAVE MED TRÆTERRASSE OG INDBYGGET VILDMARKSBAD, STENBEDE OG TRAPPEBÆNK - SKAL OPLEVES !!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:2.485.000
Udbetaling:125.000
Brutto ex.ejerudgift:9.758
Netto ex.ejerudgift:8.682
Ejerudgift md.:2.561
Værelser:5
Antal plan:2
Boligareal:180m²
Grundareal:884m²
Kælderareal:56m²
Byggeår:1976
Ombygget år:2009
Sagsnummer:95201805
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27