Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


SMUKT BELIGGENDE LANDEJENDOM TÆT VED MADUM SØ - 9 HA. lige omkring ejendommen - CHARMERENDE OG DELVIS MODERNISERET STUEHUS !!
Hellum Hedevej 4, Hellum
9520 Skørping
2.495.000 kr.
UNIK NATURPERLE - HER ER DET HELE - SKOV, Å, KILDEVÆLD, MASSER AF PLADS - HELT RO OG FRED - KUN 25 MINUTTER TIL AALBORG - OG CA. 5 KM. TIL STATIONSBYEN SKØRPING.
Skindbjerglundvej 17, Skindbjerg
9520 Skørping
3.848.000 kr.
Se stort Billede 1 af 22 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Hellum Hedevej 4, Hellum - 9520 Skørping

SMUKT BELIGGENDE LANDEJENDOM TÆT VED MADUM SØ - 3 HA. lige ved ejendommen - CHARMERENDE OG DELVIS MODERNISERET STUEHUS !!
Midt i Hellum by drejes mod Madum Sø (badesø - en af Danmarks reneste) ad Madum Søvej, som snor sig gennem det smukke landskab - efter ca. 500 m. drejes til venstre ad Hellum Hedevej - nr. 4 ligger lidt tilbagetrukket og helt ugenert bag skovbevoksning på egen grund.
Stuehuset er opført i 1928 - 1. sal indrettet i 1997 og stueplan delvis moderniseret i 2011 - pudset og hvidkalket med eternittag og flere af vinduerne er nyere dannebrogsvinduer. Boligarealet udgør 188 kvm. - heraf 108 kvm. i stueplan, som har gulvvarme - hvide fyldningsdøre, og indeholder: Forgang med lysegrå gulvfliser og flot, nyere trappe til 1. sal. Vinkelstue med fyrretræsgulv. Soveværelse med fyrretræsgulv og skabe. Flot spisekøkken med lysegrå gulvfliser, HTH køkken med hvide fyldningslåger, egetræsbordplade, Amerikanerkøleskab, inductuions-bordkomfur, indbygningsovn, emhætte, integreret opvaskemaskine og hyggelig og rummelig spiseplads med udgang til terrasse og stor, ugenert have - her er nem mulighed for at indrette græsningsfolde, så man kan holde øje med heste eller får fra stuehuset. Værelse indrettet til depotrum/viktualie/teknik. Åben mellemgang til badeværelse med lysegrå gulvfliser, muret bruseniche med rainbruser og vægge beklædt med hvide fliser, væghængt toilet, håndklædetørrer og hvide skabe. Fra mellemgang dør til disponible rum, som er forberedt til bryggers og vaskerum (p.t. ikke en del af boligarealet).
1. sal udgør 80 kvm. - har massive fyrretræsgulve, rustiklofter - og indeholder: Lys reposstue med kvist mod haven. 2 gode værelser - begge opdelt i sove- og opholdsafdeling. Skabsgang med skydelåger og dør til stort badeværelse med lyst svejset vinyl på gulvet, helstøbt marmorbordplade med vask og skabe i hvid og kirsebær, stor bruseniche. Fra skabsgangen også dør til godt værelse.
Stuehuset er sammenbygget med Stald og lade - ialt 131 kvm. - hvori der er indrettet fyrrum med træpillefyr med silo - laden har porte til begge sider og de disponible rum forberedt til bryggers mv., og som er beskrevet sammen med stuehuset, er indrettet i en del af denne bygning.
Endvidere 84 kvm. fritstående udhus med tag af stålplader og port i den ene ende - er sammenbygget med 54 kvm. carport og hønsehus - disse bygninger trænger til nogen istandsættelse.

SMUK NATUR - GRÆNSER OP TIL HELLUM RENDE (bæk) OG GÅAFSTAND TIL HELLUM SKOV, LANGMOSEN OG MADUM SØ !

Opvarmes med træ-pillefyr, vand fra Hellum Vandværk, afløb til septictank med sivedræn, Fibernet er installeret.
Hellum Hedevej er offentlig.

Ejendommen har ca. 9 ha - og er også udbudt som samlet ejendom til kontantpris kr. 2.495.000.
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:1.645.000
Udbetaling:85.000
Brutto ex.ejerudgift:6.808
Netto ex.ejerudgift:5.943
Ejerudgift md.:1.559
Værelser:6
Antal plan:2
Boligareal:188m²
Grundareal:30.654m²
Byggeår:1928
Ombygget år:1997
Sagsnummer:95201802
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27