Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


Se stort Billede 1 af 23 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Møllevej 4D - 9520 Skørping

Centralt, men fredeligt beliggende 1-plans dobbelthus opført i 1985 i røde sten - har i 2010 fået nyt tag af moccafarvet eternit og er løbende moderniseret - huset har status af ejerlejlighed, men der er tinglyst brugsret over ca. 350 kvm. ugenert grund med sydvendt have og gode terrasser. Ved indkørsel til husene er der fælles grusbelagt parkeringsareal.
Boligen fremtræder lys, NYMALET og indflytningsklar, har hvidpigmenterede rustiklofter - arealet udgør 96 kvm., og indeholder: Vindfang med koksgrå vinyl-gulvfliser, forstue/gang med samme koksgrå gulv. Rummelig og lys stue med luft-til-luft varmepumpe, askeparket og nyere vinduesparti fra gulv til loft og med udgang til sydvendt terrasse og dejlig lukket have. Hyggeligt køkken med lyse gulvfliser (gulvvarme), elementer med koksgrå låger med bøgekanter, laminatbordplade, keramisk elkomfur, emhætte, køle-/fryseskab og daglig spiseplads med kik til stuen. Godt bryggers med rød/brune Hasle-gulvklinker, lys laminatbordplade med vask og koksgrå skabe som i køkken - opvaskemaskine og vaskemaskine - fra bryggers udgang til hyggelig gårdhave med 6 kvm. udhus opført i træ og påbygget huset. Stort soveværelse med laminatgulv, gulvvarme, skabsvæg med hvide skydelåger og udgang til terrasse/have. Godt værelse med askeparket og skabe med hvide skydelåger. Badeværelse med koksgrå gulvfliser (gulvvarme), lysegrå/hvide vægfliser, glasvæg til bruseniche, hvid helstøbt vask med skabe og skuffer med hvide fyldningslåger.
ABSOLUT SKØN BELIGGENHED - FÅ SKRIDT TIL SKOVEN - FÅ MINUTTERS GANG TIL INDKØB OG BANEGÅRD - BOLIGEN ER LYS, VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR .... VELEGNET TIL SÅVEL FØRSTEGANGSKØBERE, SOM TIL SENIORBOLIG.
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:1.499.000
Udbetaling:75.000
Brutto ex.ejerudgift:5.948
Netto ex.ejerudgift:5.290
Ejerudgift md.:1.342
Værelser:3
Antal plan:1
Boligareal:96m²
Grundareal:828m²
Byggeår:1985
Ombygget år:2010
Sagsnummer:95201789
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27