Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


Rummelig og velbeliggende rødstensvilla med eternittag - opført i 1956, senere tilbygget og skalmuret - absolut skønt beliggende på 800 kvm. grund i roligt, ældre villakvarter nær skoven og med få min
Maltgørervej 7
9520 Skørping
1.448.000 kr.
Se stort Billede 1 af 26 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Rebildvej 10, Rebild - 9520 Skørping

Charmerende, velbygget og velholdt rødstensvilla med murede gesimser og eternittag - opført i 1955 - hvide dannebrogsvinduer i plast - centralt beliggende på 985 kvm. virkelig flot anlagt grund - cykelsti til Skørping Skole m.v. og kort gå-afstand til Rebild Bakker og Rold Skov.
Villaen indeholder 164 etagemeter. Stueplan har flotte lyse fyrretræsgulve og hvidmalede rustiklofter, udgør 64 kvm. og indeholder: Entre med terrazzogulv og glasdør til forstue med flot hvidmalet trappe til 1. sal og til kælder - skydedør til lys og rummelig opholdsstue med hyggelig brændeovn og åbent med gennemgående gulve til spisestuen. Fra spisestuen åbent til lyst og velindrettet køkken med alt i hårde hvidevarer (det meste i stål), lyse låger askefinér, hvide fliser og lys laminatbordplade. Badeværelse med lyse gulv- og vægfliser, gulvvarme, muret bruseniche, terrazzobordplade med vask og skabe. 1. sal udgør 36 kvm. - har grå tæpper på fyrretræsgulve, pudsede og hvidmalede lofter, og indeholder: Åbent repos, depotrum og stort gavlværelse med indbyggede reoler og soveværelse med hvid skabsvæg. 64 kvm. god kælder med alrum/gang med trappe til stueplan og udgang til gårdsplads og have. 2 gode disp. rum (værelser), værksted med brændeovn og stort vaskerum med tørreplads. Nyindrettet (og ikke helt færdiggjort) badeværelse med koksgrå gulvfliser (gulvvarme), væghængt toilet, bruseniche med grå vægfliser - råglas til afskærmning samt vaskearrangement med højskab og spejl medfølger.

Bred og granitbelagt indkørsel/gårdsplads til 29 kvm. dobbelt-carport opført i træ med eternittag - og sammenbygget med 24 kvm. isoleret udhus beklædt med stålplader og tag af stålplader - samt 43 kvm. cykel- og brændeskur. Flot anlagt have med flere gode sol-terrasser - havedam og højbede - i et ugenert hjørne 23 kvm. havehus opført i stålplader og glas, nyt tag af stålplader - havehuset har trægulv og indvendigt beklædt med træ mod øst og ellers glasfacade mod syd og vest.

Charme, atmosfære, masser af plads ude og inde - god skolevej og nem adgang til smuk og udfordrende natur, aktivitetspladsen Røverknolden samt gode spisesteder.... INDFLYTNINGSKLART - skal ses!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:1.585.000
Udbetaling:80.000
Brutto ex.ejerudgift:6.259
Netto ex.ejerudgift:5.567
Ejerudgift md.:1.743
Værelser:4
Antal plan:3
Boligareal:100m²
Grundareal:985m²
Kælderareal:64m²
Byggeår:1955
Ombygget år:1999
Sagsnummer:95201729
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27