Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


MASSER AF PLADS, MASSER AF MULIGHEDER - OG IKKE MINDST - MASSER AF CHARME OG LANDLIG IDYL!!
Svanfolkvej 15, Svanfolk
9293 Kongerslev
1.945.000 kr.
PRÆSENTABEL OG CHARMERENDE RØDSTENSVILLA med masser af atmosfære, opført i 1928 med pudsede, hvidmalede gesimser og tag af skifereternit - i 1983 tilbygget i røde sten med built-up tag - centralt beli
Gammel Skørpingvej 28
9520 Skørping
1.995.000 kr.
Se stort Billede 1 af 24 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Stentoften 31, Rebild - 9520 Skørping

Meget velholdt og præsentabel 1-plans rødstensvilla med tag af betontagsten, valmede gavle og nyere ståltagrender - opført i 1987, tilbygget i 2002 - skønt beliggende på 1556 m2 velanlagt og vestvendt grund i attraktivt og børnevenligt villakvarter i Rebild - cykelsti direkte til skole og idrætscenter - kort gåafstand til Rold Skov, Rebild Bakker og flere gode spisesteder - masser af muligheder for gode traveture og alle former for udfordringer i naturen. Stentoften har en velfungerende grundejerforening med stor legeplads, boldbane, bålplads m.v.
Flot granitbelagt forhave byder velkommen til .... boligarealet udgør 136 m2, har filtede vægge, fyr-fyldningsdøre, rustiklofter, flotte fyr(plank)-laminatgulve i opholdsrum og indeholder: Forgang med garderobeskabe. Godt værelse. Gæstetoilet med lysegrå gulv- og vægfliser (gulvvarme), hvid bordplade med vask og hvide skabe. Stor og lys stue med brændeovn og åbent til alrum samt åbent til stor og lys spisestue, tilbygget i 2002, fuldmuret og indvendigt vandskuret, hvidpigmenteret rustikloft op i pyramidetag afsluttet med ovenlysvindue .... her kan haven nydes året rundt - spisestuen har fyrplankegulv, bar-hylde mod køkkenet og skydedør til skøn og helt ugenert syd-/vestvendt terrasse og den velanlagte have med højbede, drivhus og brænde-/redskabsskur. Fra alrum halvmur til godt køkken med elementer med fyr-fyldningslåger, sort laminatbordplade, keramisk elkomfur, frithængende emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine og køleskab - åbent bar-vindue gør, at du kan klare opvasken eller færdiggøre middagen under samtale med gæsterne i spisestuen. Værelse/kontor med skabe med skydelåger - mellemgang til lyst badeværelse med lysegrå gulv- og vægfliser (gulvvarme) - muret bruseniche, helstøbt granitvask og skabe lys ask-laminat. Soveværelse (savsmuldstapet) med fyr-laminatgulv og skabe med skydelåger. Godt bryggers med rødbrændte gulvfliser, sort bordplade med vask og skabe i lys ask-laminat, vaskemaskine og tørretumbler.
Endvidere 49 kvm. muret garage med built-up tag sammenbygget med huset - fra garagen dør til haven.
Villaen opvarmes med el - og dertil suppleres med brændeovn og genvindingsanlæg med varmepumpe, som udnytter rumvarmen til varmt vand.

Virkelig velholdt villa - stor og velanlagt grund - tæt ved skov - god cykelsti direkte til skolen - skal opleves !
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:2.145.000
Udbetaling:110.000
Brutto ex.ejerudgift:8.705
Netto ex.ejerudgift:7.589
Ejerudgift md.:2.365
Værelser:5
Antal plan:1
Boligareal:136m²
Grundareal:1.556m²
Byggeår:1987
Ombygget år:2002
Sagsnummer:95201718
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27