Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


Præsentabel, rummelig og velholdt 1-plans villa opført i 1975 i moccafarvede sten, valmede gavle og belagt med betontagsten - fredeligt beliggende på 846 kvm. velanlagt grund i børnevenligt kvarter me
Bentevej 23
9520 Skørping
2.295.000 kr.
Se stort Billede 1 af 23 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Møldrupvej 11 - 9520 Skørping

Solid og velbygget rødstensvilla fra 1966 - med nyt sort Cembrit cementskifer tag i 2016 og samtidigt efterisoleret og nye zincktagrender og skiferbeklædninger på vestfacade. Villaen er centralt beliggende på 979 kvm. vestvendt grund med velanlagt, arkitekttegnet have - huset bygget i skrænt og har god have mod øst med adgang fra den hyggelige gamle Sverrighusvej - præsentabel og granitbelagt indkøsel fra vestskel ved Møldrupvej - til husets nederste plan med 3 garager med aut. aluporte og værksted i eet stort rum - ialt 68 kvm. - med dør til det resterende kælderareal, som udgør 67 kvm. - heraf 24 kvm. godkendt beboelse, og indeholder:
Stort værelse/multirum eller master-bedroom med dobbelt glasdør til vestvendt terrasse og have. Mellemgang med nem mulighed for at lave dør direkte til garagen - stort disp. rum (gæsteværelse eller kontor), badeværelse med hvide gulv- og vægfliser, hvidt sanitet og muret bruseniche. Godt vaskerum med lyst flisegulv og hvide skabe med forhøjning til vaskemaskine m.v. Mellemgangen har flot afslebet trætrappe til yderligere 135 kvm. bolig i høj stueplan, som indeholder: Lys og indbydende forgang - med halvmur og godt lysindfald fra højt vindue over trappen, lyst flisegulv til åben gang - her videreføres lyst og lakeret bøgeparket til samtlige beboelsesrum. Stor og lys vinkelstue med panoramaudsigt over haven og til skoven mod vest - stuen har nyere indmuret Lotus brændeovnsindsats, fuldspartelt gipsloft og udgang til 9 kvm. overdækket svalegang/terrasse. Fra stuen dør til køkken med elementer med låger i ask/lud-laminat, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab - (ved modernisering af køkken nem og oplagt mulighed for at åbne til stuen). Soveværelse med skabe og to børneværelser. Flot badeværelse renoveret i 2010 med respekt for husets oprindelige stil - sandfarvede gulvfliser - specielt hvidt kar med bruseafskærmning og beklædt med flotte mosaiksten i brun/brændte farver, Vola armaturer - væghængt toilet.
Endvidere 9 kvm. brændeskur påbygget huset og hyggeligt legehus i haven.
LYST, SOLIDT OG RUMMELIGT - MODERNISERET MED RESPEKT FOR HUSETS OPRINDELIGE STIL - FOR SMÅBØRNSFAMILIEN MULIGHED FOR AT SAMLE SOVERUMMENE I ØVERSTE PLAN - FOR FAMILIEN MED TEENAGEBØRN MULIGHED FOR UNGDOMSAFDELING I NEDERSTE PLAN - evt. mulighed for liberalt erhverv!!
En absolut skøn villa 159 kvm. bolig + 43 kvm. gode kælderrum og 68 kvm. indbygget garage, som skal opleves !
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:2.395.000
Udbetaling:120.000
Brutto ex.ejerudgift:10.406
Netto ex.ejerudgift:8.917
Ejerudgift md.:2.226
Værelser:5
Antal plan:2
Boligareal:159m²
Grundareal:973m²
Kælderareal:135m²
Byggeår:1966
Ombygget år:2016
Sagsnummer:95201679
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27