Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


Smukt beliggende ejendom, med rig mulighed for dyrehold! Knap 4 HA omkringliggende jord, samt panoramaudsigt over marker og Rold Skov.
Hvingelhatvej 7, Aarestrup
9520 Skørping
3.095.000 kr.
Se stort Billede 1 af 25 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Jyllandsgade 79 - 9520 Skørping

STÆRKT NEDSAT PRIS!!
MED SKOVEN SOM NABO OG GENBO - I KANTEN AF SKØRPING - SPÆNDENDE, GRUNDMURET OG ARKITEKTTEGNET RØDSTENSVILLA I FLERE FORSKUDTE PLAN, MANGE GODE DETALJER - SKAL OPLEVES !
MASSER AF LYSINDFALD FRA OVENLYS I DET RØDE TEGLTAG, HVOR LOFTET INDVENDIGT GÅR HELT TIL KIP MED FRITLAGTE LIMTRÆS SPÆR/BJÆLKER - KLINKE- OG TRÆGULVE. Boligarealet udgør 328 km. samt 63 kvm. indendørs wellnes/poolrum med teknikrum (poolen opvarmes med solfangere) - fra poolrum nyere glasparti i plast med skydedør til totalt ugenert solgård.
Selve beboelsen indeholder: Entre med garderobe og gæstetoilet - trappe ned til stort multirum (med dør til swimmingpool) og disponibelt rum (værelse). Stort og rummeligt bryggers med mange hvide skabe, bordplade med vask og forhøjning til vaskemaskine m.v. - store vin- og viktualieskabe samt udgang til flot anlagt nord-/vestvendt gårdhave.
Forstue/trapperum med meget højt til loftet, som går helt til kip i øverste etage, indbyggede vitrineskabe, flot åben trappe op til spisestuen med åben forbindelse til spisekøkken - ludbehandlede egetræslåger, egetræsbordplade, keramisk bordkomfur, indbygningsovn, emhætte, køleskab og opvaskemaskine - dør til skøn, sydvendt og delvis overdækket træterrasse med sydlansk stemning og bred trætrappe til den lukkede have. Fra spisestue trappe op til øverste plan, som indeholder lys og åben opholdsstue med brændeovn og PANORAMAUDSIGT TIL SKOVENS GRØNNE KRONER, soveværelse med walk-in og stort badeværelse med lyse marmorfliser, hjørnekar med mahogni trappe-bænk, uno-form elementer i hvid/mahogni, mahognibordplade med 2 hvide vaske og væghængt toilet - rundmuret bruseniche beklædt med marmor-mosaikfliser. Fra forstuen i stueplan fordelingsgang med to store værelser og badeværelse med lyse gulvfliser, muret brusehule og bordplade med vask og hvide skuffer/skabe.
Endvidere 49 kvm. dobbeltcarport med redskabsrum og opbevaringsloft - opført i træ med rødt tegltag.

LYS, SPÆNDENDE, ABSOLUT VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA I SKOVKANTEN ! UBESKRIVELIG ....
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:3.295.000
Udbetaling:165.000
Brutto ex.ejerudgift:14.622
Netto ex.ejerudgift:12.238
Ejerudgift md.:3.129
Værelser:7
Antal plan:4
Boligareal:328m²
Grundareal:977m²
Byggeår:1973
Ombygget år:2006
Sagsnummer:95201639
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27