Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


TÆT PÅ SKOV OG RIDEKLUB - SUPER FAMILIEVILLA - RUMMELIG OG VELBELIGGENDE, FULDMURET KALKSANDSTENSVILLA MED SORTMALET ETERNITTAG OG STÅLTAGRENDER - FÅ MINUTTERS GANG TIL SKOVEN, TIL BYEN OG TIL BANEGÅR
Miehesgade 78
9510 Arden
1.595.000 kr.
Se stort Billede 1 af 23 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Lyngbyvej 25, Lyngby - 9520 Skørping

Velholdt og charmerende landejendom med 4 ha. naturmark med egen sø og gode jagtmuligheder samt afgræsning lige ved ejendommen - benyttes p.t. til fårehold - fredeligt beliggende i Lyngby med nem adgang til såvel Gistrup/Aalborg som Terndrup/Hadsund.
Ejendommen er pudset og hvidmalet med sortmalet eternittag - opført i 1878 - tilbygget i 1975 og senest moderniseret med bl.a. nyt køkken i 2015 - opvarmes med Blackstar træpillefyr. Boligarealet udgør 146 kvm. - heraf 77 kvm. i stueplan, som indeholder: Entre lyst flisegulv og dør til forgang med samme flisegulv, hvidmalede murstensvægge, ståltrappe med bøgetrin til 1. sal og åbent op til 1. sals loft. Gæstetoilet med hvidmalede vægge, lyst mosaikgulv og hvidt sanitet. Rummelig og lys stue med fyrplankegulv, vandskurede vægge og skydedør til stort køkken/alrum/spisestue med vandskurede vægge og fyrplankegulv i spisestue/alrum, gråt Ikea-køkken fra 2015 med induktions-bordkomfur og frithængende stålemhætte i kogehalvø med ekstra bred bordplade med 2 siddepladser til det hurtige måltid eller fælleshygge omkring madlavningen - endvidere indbygningsovn, integreret køleskab og integreret opvaskemaskine - i køkkendelen er gulvbelægningen mørkgrå vinyl. Stort viktualierum med mosaikgulv, vandværk og dør til terrasse og stor bondegårdshave ned til sø og mark. Godt bryggers med hvidmalede vægfliser, mosaikgulv, bordplade med vask og hvide skabe - forhøjning til vaskemaskine og tørretumbler - træpillefyr og dør til præsentabel gårdsplads afgrænset med hegn til vejen - samt dør til udhuse som beskrives efterfølgende.
1. sal fremstår lys og indbydende - de fleste rum har bøgeparketgulve og hvidmalede rustiklofter - udgør 69 kvm. og indeholder: Åben repos/gang med skabe. Skabsgang til soveværelse med adgang til lyst badeværelse med hvide gulvfliser, pudsede vægge, væghængt toilet, bruseniche i glassten og med rainbruser, hvidt kar og sort bordplade med vask og hvide skabe. Værelse med veluxvinduer til begge sider og dør til stort gavlværelse med vinduesparti og fransk altan med smuk udsigt over haven og landskabet.
Tidligere stald/lade ialt 155 kvm. er sammenbygget med huset og danner en vinkel til den præsentable gårdsplads - udhusene har adgang fra husets bryggers, og indeholder: godt udhus med skabe, trælofter og støbt gulv samt dør til sydvendt terrasse og have - og dør til lade med port i gavlen, isoleret værksted/udhus, stald med hvælvinger og båse til får.
Endvidere fritstående udhusbygning på ca. 30 kvm. opført i gasbeton med eternittag.

LANDLIG IDYL - EGEN SØ OG GRÆSMARK LIGE VED EJENDOMMEN, GODE JAGTMULIGHEDER OG NATUROPLEVELSER PÅ EGEN GRUND - VELINDRETTET OG INDFLYTNINGSKLART !!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:1.595.000
Udbetaling:80.000
Brutto ex.ejerudgift:7.119
Netto ex.ejerudgift:5.956
Ejerudgift md.:1.520
Værelser:5
Antal plan:2
Boligareal:146m²
Grundareal:41.174m²
Byggeår:1878
Ombygget år:1975
Sagsnummer:95201623
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27