Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


PANORAMAUDSIGT OVER MARKER OG ROLD SKOV - Smukt, roligt og højt beliggende ejendom med 3.8 ha. jord lige uden for  døren - god mulighed for dyrehold! Her er absolut naturskønt og helt ro - alligevel k
Hvingelhatvej 7, Aarestrup
9520 Skørping
2.995.000 kr.
Se stort Billede 1 af 33 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Præstevænget 8 - 9520 Skørping

I hjertet af Skørping - med smuk udsigt direkte til Nykirken - rummelig, præsentabel og yderst gedigen murermestervilla opført i 1959 i røde sten med rødt tegltag - på 691 kvm. ugenert og vestvendt grund i attraktivt ældre villakvarter med præstegård og sognegård som nogle af de nærmeste naboer - få skridt til skoven og få skridt til indkøb og banegård - masser af plads med beboelse i tre plan - mange anvendelsesmuligheder - evt. liberalt erhverv med egen indgang i kælder.
Boligarealet udgør 263 kvm. - heraf 118 kvm. i høj stueplan, som indeholder: Entre med dør til flot hall med højt til loftet med åbent til 1. sal med ovenlys, lysbrændte gulvfliser, skabsvæg, brændeovn og flot muret trappe til 1. sal - dør til muret kældertrappe - stor og lys vinkelstue med pudset og hvidmalet loft, dobbelt glasdør til godt køkken/alrum med kork på gulvet, spiseplads med udgang til stor syd-/vestvendt træterrasse med markise - fra spisepladsen halvmur mod køkken med fyldningslåger i bøgefiner, lys bordplade, keramisk bordkomfur, hvid frithængende emhætte, opvaskemaskine, køleskab og dør til mellemgang med åbent til stort aktivitetsrum (evt. værelse) - her dør til bagtrappe til 1. sal, gæstetoilet med lyse gulv- og vægfliser, bordplade med vask og hvide skabe - dør til bagtrappe til kælder og dør til 21 kvm. indbygget garage. 1. sal udgør 99 kvm. - heraf 62 kvm. beboelse, og indeholder: Åben reposgang med kik over hallen. Stort soveværelse med skabsvæg og udgang til sydvendt altan. 2 værelser, badeværelse med brusekabine, lyst svejset vinyl på gulvet, hvide vægfliser, lys bordplade med vask og hvide skabe. Godt skunkrum til opbevaring. Mellemgang med to trin ned til depotrum med dør til bagtrappen med forbindelse til aktivitetsrummet samt dør til tidligere dueslag - nu hobbyrum med rustikloft og kvistvinduer. Kælder/underetaget udgør 139 kvm. - heraf 89 kvm. beboelse, og indeholder: Stort bryggers-/vaskerum med mosaikfliser på gulvet, laminatbordplade med vask og hvide skabe/skuffer samt plads til vaskesøjle, hvide vægfliser. 2 store, lyse og gode værelser med nyt askeparket på gulvet - p.t. sammenlagt med en åbning imellem - kan nemt lukkes af igen. mellemgang til badeværelse med lyse gulv- og vægfliser, bruseniche og hvidt sanitet. Gang/alrum med trappe op til hallen samt dør til stort disponibelt rum. Lyst og godt værksted med dobbelt dør til haven, trappe op til mellemgang ved garagen.
Endvidere 21 kvm. brænde- og redskabsskur opført i træ med tag af trapezplader samt hyggeligt legehus.
ABSOLUT PRÆSENTABEL VILLA - GRUNDMURET, GEDIGEN, VELHOLDT - super beliggenhed - SKAL OPLEVES!!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:2.795.000
Udbetaling:140.000
Brutto ex.ejerudgift:12.379
Netto ex.ejerudgift:10.376
Ejerudgift md.:2.604
Værelser:7
Antal plan:2
Boligareal:263m²
Grundareal:691m²
Kælderareal:139m²
Byggeår:1959
Sagsnummer:95201535
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27