Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


VESTVENDT OG ATTRAKTIVT BELIGGENDE UDSIGTSGRUND MED SKØN UDSIGT, FULD AFTENSOL OG KORT AFSTAND TIL BY OG SKOV !
Sætervej 2A
9520 Skørping
945.000 kr.
NU BYGGES DER PÅ RUNDHØJ OG LANGHØJ - DRØMMER I OGSÅ OM NYBYGGERI I SKØRPING ?? DER ER NU KUN 5 BYGGEKLARE GRUNDE TILBAGE I DENNE ATTRAKTIVE UDSTYKNING I ABSOLUT ROLIGT OG LETTERE KUPERET OMRÅDE I DET
Rundhøj 2
9520 Skørping
795.000 kr.
NU BYGGES DER PÅ RUNDHØJ OG LANGHØJ - DRØMMER I OGSÅ OM NYBYGGERI I SKØRPING ?? DER ER NU KUN 5 BYGGEKLARE GRUNDE TILBAGE I DENNE ATTRAKTIVE UDSTYKNING I ABSOLUT ROLIGT OG LETTERE KUPERET OMRÅDE I DET
Rundhøj 5
9520 Skørping
995.000 kr.
NU BYGGES DER PÅ LANGHØJ OG RUNDHØJ - DRØMMER I OGSÅ OM NYBYGGERI I SKØRPING ?? DER ER NU KUN 5 BYGGEKLARE GRUNDE TILBAGE I DENNE ATTRAKTIVE UDSTYKNING I ABSOLUT ROLIGT OG LETTERE KUPERET OMRÅDE I DET
Langhøj 2
9520 Skørping
845.000 kr.
NU BYGGES DER PÅ LANGHØJ OG RUNDHØJ - DRØMMER I OGSÅ OM NYBYGGERI I SKØRPING ?? DER ER NU KUN 5 BYGGEKLARE GRUNDE TILBAGE I DENNE ATTRAKTIVE UDSTYKNING I ABSOLUT ROLIGT OG LETTERE KUPERET OMRÅDE I DET
Langhøj 4
9520 Skørping
895.000 kr.
Se stort Billede 1 af 10 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Rundhøj 3 - 9520 Skørping

NU BYGGES DER PÅ RUNDHØJ OG LANGHØJ - DRØMMER I OGSÅ OM NYBYGGERI I SKØRPING ?? DER ER NU KUN 5 BYGGEKLARE GRUNDE TILBAGE I DENNE ATTRAKTIVE UDSTYKNING I ABSOLUT ROLIGT OG LETTERE KUPERET OMRÅDE I DET NORDLIGE SKØRPING!
GRUNDSTØRRELSER FRA 816 M2 TIL 997 M2
GRUNDENE SÆLGES INCL. ALLE TILSLUTNINGSAFGIFTER - VEJE, STIER OG GADELYS ER ETABLERET - KLAR TIL BEBYGGELSE, MEN INGEN BYGGEPLIGT !
Området har flyttet bygrænsen mod nord og er beliggende i naturskønt og kuperet område, som mod vest grænser op til rekreativt og fredet område - i lokalplanen kaldet overdrev - fra overdrevet er der åbnet til udstykningen via et højtbeliggende fællesareal med skøn udsigt over landskabet - en sti igennem fællesarealet fletter de to veje i udstykningen sammen. Mod nord grænser området til landzone afgrænset med læbælte, mod øst Hanehøjvej og landzonejord/græsningsarealer og mod syd læbælte til Andelsboligforeningen Ottrupgård. Det nye område har kort afstand til Skørping Rideklub, Rold Skov Golfklub og Rold Skov - samt cykelafstand til Skørping by med gode indkøbsmuligheder, biograf, Kulturstation og banegård med intercitytog såvel mod nord som mod syd - og nærbane mod nord. I tog kun 20 minutter til Aalborg.

Rundhøj 3 er 816 kvm. - kuperet og beliggende i udstykningens sydlige skel. Her er muligheden for at bygge i flere niveauer og få flot udsigt over landskabet.

Skørping er kendt for flot og udfordrende natur, MTB, skiruter m.v. og et sprudlende forenings- og kulturliv med aktiviteter for enhver smag. Skørping Skole er velrennomeret og har bl.a. en legeplads langt ud over det sædvanlige - med skaterbane, skovloop og meget andet - ved siden af skolen finder man Skørping Idrætscenter.
Skørping er omgivet af Rold Skov - Rebild Bakker - Triatland - stærkt vanedannende for store og små, unge og ældre ..... kort og godt: her hvor Danmark er smukkere !

Kørselsvejledning:
Fra Gl. Skørpingvej drejes mod øst ad Hanehøjvej og Skørping Rideklub - efter Ottrupgårds nordligste p-plads finder du udstykningen vest for Hanehøjvej.


Hovedpunkter i lokalplanen:
Bebyggelsesprocent 30.
Hegn langs skel nord for boligveje, Hanehøjvej, sti nabo eller fællesarealer skal være levende 2-rækket bøgehæk op til 1,8 m. højt.
Oplag af campingvogne, uindreg. køretøjer m.v. må ikke finde sted i længere perioder (ud over 6 uger)
Lastbiler og større varevogne må kun parkeres i kortere perioder.
Min. 50 % af den enkelte ejendom skal henligge som have eller bestå af vandgennemtrængelige materialer.
Overfladevand skal nedsives på egen grund.
Tage må ikke være afvalmede - taghældning højest 45 grader - tagflader skal være i tagsten/lertegl eller tagpap.
Facader skal opføres som blank mur i teglsten, der kan vandskures/pudses - mindre bygningsdele (max. 50 %) kan udføres i andre materialer.
Ny bebyggelse op til 1½ etage - ved skrånende grunde må den lavest liggende del af bygningen opføres i 2 etager.
Langs Hanehøjvej byggelinje på 5 meter fra vejskel.
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:895.000
Udbetaling:45.000
Brutto ex.ejerudgift:4.435
Netto ex.ejerudgift:3.654
Ejerudgift md.:1.001
Grundareal:816m²
Sagsnummer:95201518
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27