Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


SMUK PATRICIERVILLA - CENTRALT BELIGGENDE PÅ 1336 KVM. GRUND MED PARKLIGNENDE HAVE - NEM ADGANG TIL ALT !!
Gammel Skørpingvej 9
9520 Skørping
2.998.000 kr.
Se stort Billede 1 af 24 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Jyllandsgade 51 - 9520 Skørping

Spændende og virkelig flot, gennemrenoveret og INDFLYTNINGSKLART byhus på 709 kvm. centralt - men ugenert - beliggende grund lige ved indkørsel til skoven og til byen. Villaen er opført i 1917, pudset og hvidmalet, har indvendigt vandskurede vægge - gennemgribende moderniseret i 1992 - til- og ombygget i 2002 i sortmalede træfacader og samlet under tag af sorte betontagsten. Ejerne modtog i 2003 Nykredits Fonds Boligpris til kreative og opfindsomme boligejere!
Boligen har forskudte etager, boligarealet udgør 236 kvm. - som i høj stueplan indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Stort soveværelse med trægulv, skabsvæg med skydelåger. Godt værelse med trægulv og hvide skabe. Flot og åbent VHM-køkken i mahogni - kogeø med sort granitbordplade, keramisk bordkomfur og frithængende stålemhætte, - arbejdsbord med mahognibordplade, indbygningsovn med magasin til mikroovn - stålbordplade ved vask med integreret opvaskemaskine og køleskab i stål - hyggelig spiseplads på plateau med gelænder hvor man kan se ned til stor spisestue/alrum og op til stuen - flot mahognitrappe til svævende gangbro til den store stue med askeparket på gulvet og lyst rustikloft til kip med fritlagte hanebånd og ovenlysvinduer - stuen har i nordgavlen stort vinduesparti med udgang til ca. 20 kvm. stor træterrasse/altan med skøn udsigt mod vest og mod nord. Fra køkken også trappe ned til den store spisestue med samme lyse askeparket på gulvet og loft til kip i 1. sals højde - store vinduespartier mod vest med dør til syd-/vestvendt og ugenert solgård. Mellemgang med lysbrændte gulvfliser og to trin ned til lyst badeværelse med bruseniche og hvidt sanitet.
Herfra videre adgang til 70 kvm. kælder, som har lyse flisegulve og troldtekt lofter, og indeholder: Brygges med bordplade med vask og lyse skabe, sauna, tørrerum, vaskerum med hvide skabe, viktualierum og godt depotrum.
1. sal indeholder: Lyst repos, et meget stort værelse (kan evt. deles i to) med ludbehandlet rustikloft mellem fritlagte hanebjælker og ovenlysvinduer. Badeværelse med lyst svejset vinyl på gulv og i bruseniche, helstøbt vask og hvide skabe. Godt værelse med skabe og ludbehandlet rustikloft mellem fritlagte bjælker. Huset har centralstøvsuger, og i tilbygningen (+ i køkken) er der gulvvarme under askeparketgulve overalt.
Med adgang fra solgården er der under stuen 44 kvm. tidligere stald, som nu er indrettet til aktivitetsrum/gildesal med charmerende rå murstensvægge og gulvvarme i støbt gulv. Endvidere 50 kvm. muret, pudset og hvidmalet garage med tag af sorte stålplader.
SUPER SPÆNDENDE BYHUS - SKAL OPLEVES !! LYST LYST LYST - PRÆSENTABELT OG VIRKELIG VELHOLDT - INDFLYTNINGSKLART....
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:3.145.000
Udbetaling:160.000
Brutto ex.ejerudgift:12.761
Netto ex.ejerudgift:11.127
Ejerudgift md.:2.766
Værelser:7
Antal plan:3
Boligareal:236m²
Grundareal:709m²
Kælderareal:70m²
Byggeår:1917
Ombygget år:2002
Sagsnummer:95201510
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27