Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


Velholdt og charmerende landejendom med 4 ha. naturmark med egen sø og gode jagtmuligheder samt afgræsning lige ved ejendommen - benyttes p.t. til fårehold - fredeligt beliggende i Lyngby med nem adga
Lyngbyvej 25, Lyngby
9520 Skørping
1.595.000 kr.
Se stort Billede 1 af 23 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Miehesgade 78 - 9510 Arden

TÆT PÅ SKOV OG RIDEKLUB - SUPER FAMILIEVILLA - RUMMELIG OG VELBELIGGENDE, FULDMURET KALKSANDSTENSVILLA MED SORTMALET ETERNITTAG OG STÅLTAGRENDER - FÅ MINUTTERS GANG TIL SKOVEN, TIL BYEN OG TIL BANEGÅRDEN - SKØN OG UGENERT HAVE MED STOR SYD-/ØST OG VESTVENDT TRÆTERRASSE, OVERDÆKKEDE AREALER OG GODE ALTANER PÅ 1. SAL .....

Huset er opført i 1974 - til- og ombygget i 1979 - har indvendigt vandskurede og hvidmalede vægge, rustikke trælofter - boligarealet udgør 245 kvm. - heraf 134 kvm. i stueetagen, som indeholder: Forgang/fordelingsgang med gæstetoilet, 3 gode værelser med skabe, badeværelse med lyse gulvfliser og grønne vægfliser, indmuret kar og muret bruseniche. Husets hjerte udgøres af stort køkken/alrum/stue med flotte rustikke gulvfliser (gulvvarme), flere døre til den store træterrasse rundt om stuen - brændeovn og UnoForm køkken med bøgebordplade, indbygningsovn, opvaskemaskine og køleskab - kogeø med keramisk bordkomfur i granitbordplade, frithængende emhætte og plads til den hurtige frokost eller underholdning af kokken. Midt i stue/alrum åben og bred træ-trappe til 1. sal. Bryggers med hvide gulvfliser, lys bordplade med vask og skabe. 1. sal udgør 111 kvm. og indeholder: Stor, lys og specielt vinklet stue med lyst fyr-finérplankegulv - den ene del af stuen har udgang til sydvendt altan med skøn udsigt over haven - den anden del af stuen har tagvinduer og brændeovn. Godt værelse med hvide skabe. Forældreafdeling med stort soveværelse med hvide skabe og udgang til østvendt altan - samt dør til lyst badeværelse (2012) med svejset vinyl på gulv og i bruseniche, lyse vægfliser og hvidt sanitet samt dør til walk-in/depot.
60 kvm. muret udhus-/carportbygning med stålpladetag er indrettet med baggang med dør til bryggers og til viktualierum samt isoleret værksted med udgang til stor carport.

Grundarealet udgør 1.014 kvm., og er omgivet af en skøn lukket have med en stor og delvis overdækket træterrasse på husets øst-, syd- og vestside - med udgange fra stuerne og alrummet.

Arden er en Stationsby med ca. 2.500 indbyggere. Byen har skole til 9 klasse, børnehave, fritidsordning og vuggestue. Der ud over har Arden et yderst velfungerende idrætsliv, med bl.a. stor idrætsforening, svømmehal og stort ridecenter.
Handelslivet i Arden er ligeledes velfungerende, med butikker som dækker de daglige behov, og skulle der være noget man mangler, så kan man passende benytte toget til de større byer, da det kører i både nord- og sydgående retning.

Arden ligger i kanten af Rold Skov, med kort afstand til Madum Sø samt Store Økssø, hvilket gør naturoplevelserne i området yderst unikke!

SUPER FAMILIEVILLA (i alt 5 soverum) - GOD SKOLEVEJ - TÆT VED SKOV M.V. - SKAL OPLEVES !
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:1.595.000
Udbetaling:80.000
Brutto ex.ejerudgift:7.059
Netto ex.ejerudgift:5.900
Ejerudgift md.:1.960
Værelser:7
Antal plan:2
Boligareal:245m²
Grundareal:1.014m²
Byggeår:1974
Ombygget år:1979
Sagsnummer:95101551
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27