Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


Se stort Billede 1 af 31 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Hulemosevej 6, Rold - 9510 Arden

NU UDBYDES ØSTERSKOVHUS - HULEMOSEVEJ 6 I ROLD SKOV - sjældent udbudt naturperle ....
SKOVEJENDOM MED 9 HA MARKJORD LIGE VED EJENDOMMEN - DIREKTE ADGANG TIL ROLD SKOV OG DE OFFICIELLE RIDESTIER - DAGLIGE BESØG AF SKOVEN DYR - NABO TIL STORE KRONDYRSFLOKKE - 10 MINUTTERS KØRSEL TIL E45 - CYKELAFSTAND TIL ARDEN STATIONSBY og BADESØEN ST. ØKSSØ OG REBILD BAKKER.
Adgang til ejendommen via hyggelig skovvej hvorfra grusbelagt indkørsel byder velkommen til dette skønne - og privat tilbagetrukket - rødmalede norske træhus belagt med sorte betontagsten og flotte Outrup palævinduer, gennemført landstil med hvide fyldningsdøre, fuldspartlede og hvidmalede gipslofter, jordvarmeanlæg og genvex - kvalitets materialer gennem hele huset, som er opført i 2007.
Boligarealet udgør 182 kvm. - heraf 100 kvm. i stueplan, som har gulvvarme i sandfarvede klinkegulve, og indeholder: Præsentabel forgang med garderobe og flot egetræstrappe til 1. sal. Gæstebadeværelse med bruseniche, væghængt toilet og hvid porcelænsvask på søjle. Stort, lyst og åbent køkken/alrum/vinkelstue med dobbelt glasdør til sydvendt træterrasse og PANORAMAUDSIGT til egne marker og til skoven - flot og lyst JKE-køkken med hvide fyldningslåger, massiv egetræsbordplade - stor kogeø med flisebelagt bordplade og alt i hårde hvidevarer (i stuens vinkel mulighed for indretning af ekstra værelse) Pænt bryggers med JKE-skabe med hvide fyldningslåger og jordvarmeanlæg.
1. sal udgør 82 kvm. - har Moland egetræsgulv, og indeholder: Åben og lys loftsstue med udgang til altan - her er udsigten UBESKRIVELIG - 2 gode værelser og stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger. Badeværelse med gulvvarme i sandfarvet flisegulv, glas bruseniche, hjørnekar, væghængt toilet, terrazzovask med JKE-skabe med hvide fyldningslåger.
44 kvm. fritstående garagebygning i præcis samme stil - med aut. alu-port og adgang til stort og isoleret loftsrum - godt og fuldt isoleret værksted/depot med sandfarvede gulvfliser (gulvvarme) og egen indgang samt dør til garagen.
Ikke langt fra garagen - inde mellem træerne - er i 2008 opført en 38 kvm. stor rundbuehal i mørke stålplader - indrettet til løsdrift og med 2 hestebokse.
UNIK BELIGGENHED - FLOT, CHARMERENDE OG GENNEMFØRT TRÆHUS MED NYERE OG KUN DE NØDVENDIGE UDHUSE - DIREKTE NABO TIL ROLD SKOV - HESTE-/JAGTEJENDOM - SKAL OPLEVES!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:5.695.000
Udbetaling:285.000
Brutto ex.ejerudgift:24.510
Netto ex.ejerudgift:20.962
Ejerudgift md.:1.772
Værelser:5
Antal plan:2
Boligareal:182m²
Grundareal:89.080m²
Byggeår:2007
Sagsnummer:9510155
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27