Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


MASSER AF PLADS, MASSER AF MULIGHEDER - OG IKKE MINDST - MASSER AF CHARME OG LANDLIG IDYL!!
Svanfolkvej 15, Svanfolk
9293 Kongerslev
1.945.000 kr.
Præsentabel og velindrettet 1-plans villa opført i 1971 i kalksandsten med eternittag - tilbygget i 1979 - roligt beliggende på 701 kvm. velanlagt og ugenert grund centralt i Skørping - kun få skridt
Nybovej 4
9520 Skørping
1.698.000 kr.
Skønt beliggende 2-familesvilla/boligudlejningsejendom opført i 1928 i røde sten med murede gesimser - rødt tegltag med zincktagrender i 2008 - har i 1992 fået nye køkkener og badeværelser , alle vind
Præstevænget 7
9520 Skørping
1.675.000 kr.
Se stort Billede 1 af 23 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Akselterpvej 6, Akselterp - 9510 Arden

IDYLLISK LANDEJENDOM VED LANDSBYENS GADEKÆR - med 3,5 tdl. lige ved ejendommen - OG MED GÅAFSTAND TIL MADUM SØ (badesø med meget rent og klart vand, Himmerlands største sø), GRÆNSER DIREKTE OP TIL MARKER OG SKOV MED DAGLIGE BESØG AF SKOVENS DYR OG MASSER AF OPLEVELSER LIGE UDENFOR VINDUERNE ..... få minutters gang til Madum Sø - Langmosen, Hellum Skov, Rold Skov m.v.
Fra Madum Søvej drejes af mod Akselterp og den hyggelige snoede landevej stiger mod bakketoppen, hvor man bydes velkommen af en allé med rødbøg på den ene side og snart kommer nr. 6 til syne - lige overfor landsbyens gadekær, hvor beboerne ofte mødes til hyggeligt samvær ved de opstillede borde/bænke.
Den meget velholdte ejendom har opmurede søjler ved indkørslen til granitbelagt gårdsplads. Herfra går man gennem den hyggelige vognport til en stor og helt ugenert gårdhave med plæne mellem terrasser - og flisebelagte stier mellem bygningerne, som indrammer gårdhaven.
Stuehuset er pudset og gråmalet med eternittag - opført i 1874, gennemgribende renoveret i 90-erne med bl.a. plast-bondehusvinduer-/døre, nye opmurede og vandskurede indervægge og isolerede gulve med gulvvarme i en stor del af huset. Boligarealet udgør 180 kvm., heraf 145 kvm. i stueplan, som har ludbehandlede rustiklofter imellem fritlagte bjælker, og indeholder: Rummeligt, lyst og indbydende bryggers med lyse gulvfliser (gulvvarme), grå laminatbordplade med vask og skabe i ludbeh. ask - vaskemaskine og tørretumbler samt teknikskab med el-vandvarmer. Stort bade-/well-værelse med lysegrå gulvfliser (gulvvarme), lyse vægfliser, muret bruseniche, indmuret hjørnekar, bordplade med vask og hvide skabe. Åbent og hyggeligt køkken/alrum med lysbrændte gulvfliser (gulvvarme), Invita-køkkenelementer i ludbeh. ask, grå laminatbordplade med granitplade ved keramisk bordkomfur, frithængende stålemhætte, indbygningsovn og microovn, køleskab og opvaskemaskine i stål - fra køkken halvmur mod alrum med hyggelig spiseplads og flot trappe til 1. sal. - Fra alrum åbent videre til stor og lys stue med lyst laminatgulv, brændeovn og udgang til gårdhaven. Godt værelse og stort soveværelse - begge med lyse laminatgulve.
1. sal udgør 35 kvm., har fyrretræsgulve, fuldspartlede gipslofter og indeholder: Repos med kontor-niche, stort værelse med skabe, mindre værelse og badeværelse med gråt svejset vinyl på gulvet, bruseniche og hvidt sanitet.
Der er indlagt fibernet og 6 KW solcelleanlæg (monteret på staldbygningens tag)

Udhusene er fra 1913 - også pudsede og gråmalede - men har i 2009 fået nye spær og sort eternittag samt ståltagrender - den største bygning er 271 kvm. og større ombygning er påbegyndt - her er i den ene ende støbt nye gulve med isolering og klargjort til gulvvarme - belagt med sorte gulvfliser - har skydedørsparti til skøn terrasse mod syd og mod vest udgang til endnu en terrasse - begge med udsigt til gadekær og naturen. Fra gildesalen skydeport til stor lade med 2 store alu-porte til bagsiden af bygningerne. Med indgang fra gårdhaven stort depotrum med højt til troldtekt loft og stort værksted.
181 kvm. staldbygning med 2 garager med aluporte i den ene ende - gammel stald, slagterum med køl, brændselsrum og godt værksted/fyrrum med Blackstar pillefyr (2014) og silo.
Skøn heste-fold med læskur og masser af frugttræer og -buske. Her er god plads, højt til himlen og så emmer det af landlig idyl - ude som inde - virkelig velholdt - skal opleves !!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:1.748.000
Udbetaling:90.000
Brutto ex.ejerudgift:7.107
Netto ex.ejerudgift:6.176
Ejerudgift md.:1.988
Værelser:5
Antal plan:2
Boligareal:180m²
Grundareal:19.999m²
Byggeår:1874
Ombygget år:2009
Sagsnummer:9510126
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27