Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


IDYLLISK OG STRÅTÆKT EJENDOM PÅ UNIK BELIGGENHED DIREKTE I SKOVKANTEN OG MED PANORAMAUDSIGT OVER ET KUPERET LANDSKAB I KANTEN AF BÆLUM - KUN 25 MIN. KØRSEL TIL AALBORG.
Østre Skovvej 23
9574 Bælum
2.795.000 kr.
Se stort Billede 1 af 25 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Hostrupkrogen 31 - 9500 Hobro


Som en del af et lukket villavænge ligger Hostrupkrogen 31. Her venter en solid murstensvilla fra 2009 som en moderne etplansvilla med en rigtig god og veludnyttet planløsning med plads til hele familien.

Selve grunden rummer en 827 m2 stor matrikel i byzone omkranset af grønt. Mellem hus og vænge fører en flisebelagt indkørsel op til den brede carport med plads til to biler. På den ene side af dette findes et redskabsrum, mens fliserne på højre hånd skiftes ud med træ i form af en heldagsterrasse mod syd, afskærmet fra vejen med høje, tætte buske i flere sorter. Haven fortsætter rundt om de lyse murstensfacader med endnu flere terrassearrangementer med forskellige orienteringer såvel som en lille samling højbede til krydderurter og træer.

Villaens samlede boligareal på 177 m2 fordeler sig på et plan, og villaen entreres via det kombinerede entré/bryggers med flisegulve, listelofter, vaskefaciliteter, plads til jakker og en lem til loftsrummet. Herfra er der adgang til boligens tre første værelser, der alle har en rigtig god størrelse og især er ideelle som børneværelser, da denne afdeling kan lukkes af bag en dør. Dertil kommer et pænt og moderne badeværelse med grå klinker og separat brus samt et viktualierum til opbevaring.

Fra værelsesafdelingen går man videre ind i boligens hjerte, det store køkkenalrum, der ligger som den centrale del af huset. Køkkenet er udført i hvide moduler med vaskehalvø og alt i hårde hvidevarer inkl. et stort køleskab, og ved halvøen er der indrettet med naturlig plads til barstole under træbordpladen. Rummet forlænges af spiseafdelingen, og hvis man sidder her, kan man følge med i hele huset: både børneafdelingen, stuen, orangeriet og de tilstødende værelser. Først og fremmest ligger orangeriet som et bemærkelsesværdigt rum, der giver plads til hyggelæsning og fællesspisning med udsigt til det grønne, ligesom også den rummelige stue også er indretningsvenlig. De to sidste værelser bringer det samlede værelsesantal op på fem, og mens det ene værelse har dobbeltdør mod terrassen, har det andet skabsløsning og mellemgang mod husets andet badeværelse med hjørnebadekar og samme stil som det forrige. Der er desuden flere praktiske elementer såsom centralstøvsuger, varmvandskoger fra Grohe og varmegenvindingsanlæg, som fuldender boligens helhed.

Huset ligger i et børnevenligt kvarter med et hyggeligt fællesareal med bl.a. bålplads. Områdets stisystemer leder nemt og hurtigt til både skole og indkøb, og der er ca. 1,5 km til Hobros brede udvalg af sportsfaciliteter med bl.a. Rosendal Idrætsforum, der har fodbold, håndbold og fitness. Samtidig kan man på cykel nå Hobro St., midtbyen og havnen.

VELDISPONERET PLANLØSNING
BØRNEAFDELING OG KØKKENALRUM
FANTASTISK ORANGERI
HYGGELIG HAVE MED FLERE TERRASSER
STISYSTEM TIL SKOLE OG INDKØB

Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:2.995.000
Udbetaling:150.000
Brutto ex.ejerudgift:12.930
Netto ex.ejerudgift:11.056
Ejerudgift md.:2.216
Værelser:7
Antal plan:1
Boligareal:177m²
Grundareal:827m²
Byggeår:2009
Sagsnummer:95000015
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27