Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Andre boliger der kunne være interessante for dig.


VELBYGGET, SOLIDT, PRÆSENTABELT OG VIRKELIG RUMMELIGT - ET MULIGHEDERNES HUS!! MURERMESTERVILLA KOMBINERET MED INDUSTRIELT LOOK - opført i røde sten i 1950 - har i 2008 fået nyt tag af røde betontagst
Vesterbygade 14, Blenstrup
9520 Skørping
1.598.000 kr.
Se stort Billede 1 af 19 - Se store Tip: slide til siden på billedet for at se flere

Svanfolkvej 15, Svanfolk - 9293 Kongerslev

MASSER AF PLADS, MASSER AF MULIGHEDER - OG IKKE MINDST - MASSER AF CHARME OG LANDLIG IDYL!! Kun 20 min. kørsel til det nye Supersygehus!
Absolut velholdt og super charmerende landvilla - oprindeligt opført i 1928 - til-og ombygget i 1976 - og igen moderniseret i perioden 2005-2013 - pudset og hvidmalet, sorte betontagsten - bondehusvinduer-/døre - fredeligt beliggende på 2177 kvm. grund med parklignende have - græsmark på 1 ha. beliggende lidt nord-/vest for ejendommen.
Ejendommen er tilsluttet Svanfolk Vandværk, har indlagt fibernet - boligen opvarmes med Jordvarmeanlæg (2005) og erhvervsdelen opvarmes med luft til vand varmepumpe (2009) - ejendommen er p.t. registreret med 222 kvm. beboelse og 183 kvm. erhverv - anvendes p.t. til B&B - men kan også anvendes til udelukkende beboelse for en stor familie.
Boligen indeholder i stueplan: Entre med flisegulv og bordplade med vask og skabe samt køle-/fryseskab (the-køkken til ferielejlighederne), Fyrrum/baggang med teknik og dør til haven. Flot og åben hall med ovenlys over trætrappe til 1. sal. Mellemgang til badeværelse med grå gulvfliser, muret bruseniche og hvidt sanitet. Flot landkøkken med lyse fyldningslåger, mahognibordplade, induktions-bordkomfur, stålemhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine og integreret køleskab - fra køkken halvmur til stor og lys spisestue med udgang til terrasse og have - samt dobbelt glasdør til skøn opholdsstue med brændeovn. Stuerne har flotte og isolerede egetræsgulve samt hvide gipslofter mellem fritlagte bjælker/pyntebjælker. I den ene ende af spisestuen er der adgang til kontor og værelse.
1. sal indeholder: Reposgang, Stort soveværelse med egeparket og fuldspartlet gipsloft. Værelse. Gang med adgang til lyst badeværelse med lysegrå svejset vinyl på gulv og i bruseniche - stort soveværelse. 1. salen rummer også en ferielejlighed, som har egen indgang via udvendig trappe - men også adgang fra boligens reposgang - lejligheden indeholder en stor stue med Velux-vinduer og fransk altan samt badeværelse med lysegrå svejset vinyl på gulv og i bruseniche med glaslåger.
Erhvervsdelen i stueplan har gulvvarme overalt, lyse gulvfliser og vandskurede vægge - har adgang fra husets entre, og indeholder: Gangareal med fælles vaskerum med to vaskemaskiner, tørretumbler, bordplade med vaske, depotrum og videre adgang til to identiske 1- værelses ferielejligheder indeholdende stort værelse og badeværelse med bruseniche.
Endvidere 70 kvm. fritstående garage/udhus - pudset og hvidmalet med eternittag. Den skønne have er helt ugenert og indrettet med mange gode terrassekroge, lysthus og drivhus - skøn udsigt over markerne til skoven og det omkringliggende landskab.
Marken er pålagt fredning og udlånt til afgræsning.
EN SPÆNDENDE OG VIRKELIG CHARMERENDE LANDVILLA - SVÆRT AT BESKRIVE..... SKAL OPLEVES!!
Læs hele beskrivelsen
Kontantpris:1.645.000
Udbetaling:85.000
Brutto ex.ejerudgift:6.724
Netto ex.ejerudgift:5.914
Ejerudgift md.:1.506
Værelser:7
Antal plan:2
Boligareal:222m²
Grundareal:12.252m²
Byggeår:1928
Ombygget år:1976
Sagsnummer:9293045
Energimærkning:
Hent salgsopstilling
Book fremvisning

Book en fremvisning

Navn


Telefon


Email


Kommentar

Dato: I dag

Ønsket tidspunkt


Send via E-mail

NavnTelefon
E-mail

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27