Din lokale ejendomsmægler i Skørping!

Skal du have solgt?

Vi kender lokalområdet og derfor skal du sætte til salg hos os i dag.

Jyllandsgade 8B st., 9520 Skørping
Tlf.: 98 39 11 27
Email: skoerping@johnfrandsen.dk

Hos os får du grundighed, seriøsitet, engagement og mere end 25 års erfaring inden for salg og vurdering af fast ejendom. Det betyder, at du altid er sikret en professionel og seriøs service med kun ét fokus, – at du får solgt bedst muligt.

Tryghed, service og professionel rådgivning er kerneværdier i vores virke som ejendomsmæglere.

Kontoret finder du lige midt på torvet i Skørping og vi dækker Skørping, Rebild, Støvring, Arden og byerne deromkring.

Mød dit lokale og engagerede team

Helle Aagaard

Afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE & Valuar
23 34 93 79heaa@johnfrandsen.dk

Jacob Kjærgaard Ebbesen

Ejendomsmægler, MDE
26 79 40 98jke@johnfrandsen.dk

Bo tæt på naturen

Her hvor Danmark er smukkere… Skørping er en attraktiv by, der er kendt for flot og udfordrende natur, cykelruter, skiruter mv. og et sprudlende forenings- og kulturliv med aktiviteter for enhver smag.

Derudover byder Skørping også på gode indkøbsmuligheder, biograf, KulturStationen, antikvarboghandel, blomsterhandler, bager og meget mere.

Skørping Skole er velrenommeret og har bl.a. en legeplads langt ud over det sædvanlige – med skaterbane, skovloop og meget andet – ved siden af skolen finder man Skørping idrætscenter. Derudover er Skørping en udpræget pendlerby og fra stationen er der nem adgang til både Aarhus, Randers og Aalborg.

Byen er omgivet af Rold Skov – Rebild Bakker – ”Triatland” – som er stærkt vanedannende for store og små, unge og ældre – kort og godt: her hvor Danmark er smukkere!