Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere


Hvorfor vælge SKØRPING MÆGLEREN?
Hos SKØRPING MÆGLEREN vil al kontakt til køber og sælger, fremvisning og dialog med advokater, penge- og realkreditinstitutter blive foretaget af én og samme ejendomsmægler.

SKØRPING MÆGLEREN er grundlagt i 1998 og er fortsat et selvstændigt ejendomsmæglerfirma. Kontoret finder du lige midt på torvet i Skørping.

Vores køberkartotek er omfattende og opdateret. Din bolig bliver annonceret på vores facebookside, på boligsiden, boliga og alle andre relevante boligportaler - som supplement annoncerer vi regelmæssigt i standeravisen Boligmarkedet (husstandsomdeles i Aalborg-området) og i flere lokale ugeaviser.
Salgsprospekt med fotos og beskrivelse af din bolig bliver opsat i vore velbesøgte udstillingsvinduer på Torvet i Skørping. Alt sammen sikrer dig den bedste eksponering af din bolig. Specielle ejendomme annonceres tillige i Jyllands Posten og/eller Børsen, Berlingske Tidende m.v. efter nærmere aftale.


Helle Aagaard, indehaver - ejendomsmægler & valuar, MDE
haa@skorpingmaegleren.dk

Jeg er født og opvokset i Skørping, (og bor her stadig) hvilket giver mig en stor paratviden om området. Jeg deltager aktivt i udviklingen af erhvervslivet og har helt styr på alt, hvad der rører sig af lokalplaner og andre planer for området.

Jeg er ikke medlem af nogen ejendomsmæglerkæde og dermed ikke tilknyttet et bestemt realkredit- eller pengeinstitut. Derfor kan jeg koncentrere mig om at sælge din bolig bedst muligt.

Jeg har valgt at kalde min forretning for SKØRPING MÆGLEREN, fordi jeg er lokal og vil vedblive med at være det. Det giver mig det privilegium, at jeg kan koncentrere mig om det område, der står mit hjerte nærmest, og dermed yde den bedste rådgivning.

Jeg glæder mig til samarbejdet om at sælge din bolig.
 
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27