Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere


Hvorfor vælge SKØRPING MÆGLEREN?
Hos SKØRPING MÆGLEREN vil al kontakt til køber og sælger, fremvisning og dialog med advokater, penge- og realkreditinstitutter så vidt muligt blive foretaget af én og samme ejendomsmægler. Vi er dog to ejendomsmæglere i butikken og vil begge gerne kende de ejendomme, som vi har til salg - så kan vi kan tage en fremvisning for hinanden, hvis nødvendigt.

SKØRPING MÆGLEREN er grundlagt i 1998 og er fortsat et selvstændigt ejendomsmæglerfirma. Kontoret finder du lige midt på torvet i Skørping.

Vores køberkartotek er omfattende og opdateret. Din bolig bliver annonceret på vores facebookside, på boligsiden, boliga og alle andre relevante boligportaler - som supplement annoncerer vi regelmæssigt i standeravisen BoligmarkedetNordjylland (husstandsomdeles i Aalborg-området) og i flere lokale ugeaviser.
Salgsprospekt med fotos og beskrivelse af din bolig bliver opsat i vore velbesøgte udstillingsvinduer på Torvet i Skørping. Alt sammen sikrer dig den bedste eksponering af din bolig. Specielle ejendomme annonceres tillige i Jyllands Posten og/eller Børsen, Berlingske Tidende m.v. efter nærmere aftale.


Helle Aagaard, indehaver - ejendomsmægler & valuar, MDE
haa@skorpingmaegleren.dk

Jeg er født og opvokset i Skørping, (og bor her stadig) hvilket giver mig en stor paratviden om området. Jeg deltager aktivt i udviklingen af erhvervslivet og har helt styr på alt, hvad der rører sig af lokalplaner og andre planer for området.

Jeg er ikke medlem af nogen ejendomsmæglerkæde og dermed ikke tilknyttet et bestemt realkredit- eller pengeinstitut. Derfor kan jeg koncentrere mig om at sælge din bolig bedst muligt.

Jeg har valgt at kalde min forretning for SKØRPING MÆGLEREN, fordi jeg er lokal og vil vedblive med at være det. Det giver mig det privilegium, at jeg kan koncentrere mig om det område, der står mit hjerte nærmest, og dermed yde den bedste rådgivning.

Jeg glæder mig til samarbejdet om at sælge din bolig.


Anders Nymand, ejendomsmægler, MDE
an@skorpingmaegleren.dk

Jeg er født og opvokset i Suldrup - barndommens ferier er tilbragt hos mine bedsteforældre i Skørping - derfor har jeg et stærkt lokalkendskab i Suldrup/Støvring området, men er også godt kendt i Skørping og Rold Skov området.

Jeg er uddannet ejendomsmægler og blev i 2017 ansat hos SKØRPING MÆGLEREN. Hos SKØRPING MÆGLEREN har jeg fået mulighed for at udvikle forretningsområdet til netop mit lokalområde, hvor jeg har et bredt netværk - og kan koncentreremig om at sælge boliger i netop det område, som jeg kender bedst.

Jeg glæder mig til samarbejdet om at sælge din bolig.
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27