Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Hvad er min bolig værd?

Bor du i Rebild Kommune og drømmer om at sælge din bolig – så kontakt Skørping Mægleren! Første skridt når du skal sælge din bolig er at finde ud af, hvad din bolig er værd og hvor meget du kan sælge for. Dermed finder du også ud af, hvor meget du kan købe for, hvis du skal ud at finde en ny bolig. Hos Skørping Mægleren finder du ejendomsmæglere med mange års erfaring og et indgående kendskab til lokalområdet. Som boligsælger er du sikker på, at din bolig bliver vurderet og solgt til den helt rigtige pris, så du hurtigere kan få realiseret din næste boligdrøm. Vi kender området og dets tilbud, vi kender markedet, og så kender vi potentielle køberes søgekriterier, når de leder efter en bolig i området. Dermed har vi den allerbedste mulighed for at sælge din bolig, og du er garanteret kyndig hjælp.

Bestil en gratis salgsvurdering

Hos Skørping Mægleren er vi altid klar til at lave en salgsvurdering af din bolig eller ejendom. Den er helt gratis og uforpligtende, og kan have stor betydning for din videre proces i dit boligsalg. Vi ønsker, at du kommer godt videre og er glad for boligsalgsprocessen. Derfor får du også altid en personlig og professionel rådgivning. Ved salgsvurderingen gennemgår vi boligen sammen med dig og kommer med konkrete bud på, hvad der skal til for at sælge din bolig. Næste skridt for dig som boligejer er at få det komplette salgsbudget, der indeholder priser på omkostningerne til boligsalget, som f.eks. salær, markedsføring, rapporter, forsikringer, lån m.v. Derved får du et konkret bud på dit boligsalg.

Mød os lokalt – mød os i Skørping

Vi har bosat os lokalt – både privat og professionelt. Kontoret ligger midt på torvet i Skørping og dermed kommer vi ikke tættere på lokalområdet. Vi kender områdets mange kvaliteter og ved, hvad vi skal lægge vægt på, når vi skal sælge din bolig. Indehaver – ejendomsmægler og valuar, Helle Aagaard - er født og opvokset i lokalområdet, hvilket betyder meget i videreformidlingen til potentielle købere og nytilflyttere.

Ansat ejendomsmægler, Anders Nymand, er født og opvokset i Suldrup – og har dermed stærkt lokal forankring i denne del af Rebild Kommune. Du kan være sikker på, at ejendomsmæglerne hos Skørping Mægleren er socialt engagerede i området og har fingeren på pulsen.

Skal vi sælge din liebhaverbolig?

Hos Skørping Mægleren har vi også specialiseret os i liebhaveri i forskellige prisklasser. Vi har solgt flere liebhaverejendomme igennem årene og yder også professionel rådgivning – uanset om du er køber eller sælger. Vi har gode kontakter og masser af erfaring inden for området. Så hvis du går med boligdrømme om en liebhaverejendom, er Skørping Mægleren klar til at yde dig hjælp.

Kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud! Velkommen til Skørping Mægleren. Vi glæder os til at sælge din bolig!

Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27