Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Ejendomsvurdering i Støvring, Skørping og resten af Rebild Kommune

Står I over for et kommende boligsalg, er Skørping Mægleren et rigtig godt sted at starte. Vi er lokale ejendomsmæglere med base i Skørping, og med mere end 20 års erfaring har vi et enestående kendskab til boligmarkedet i Rebild Kommune og Himmerlands-områdetsomhelhed.

Vi kan give dig en fyldestgørende og præcis ejendomsvurdering.Bag Skørping Mægleren finder du to lokalengagerede ildsjæle, Helle Aagaard og Anders Nymand, som begge er indfødte himmerlændinge.

Vi brænder for vores lokalområde og har altiden finger på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på boligmarkedet, og hvilke initiativer der er i spil i forhold til lokalplaner i de mange forskellige bosætningsområder.

Rødder i og forstand på lokalområdet

Tryghed, service og professionel rådgivning er kerneværdier i vores virke somejendomsmæglere, og du kan forvente intet mindre end en god og tryg oplevelse ved at alliere dig med Skørping Mægleren i en salgssituation. Vi er en selvstændig ejendomsmægler.Fordigbetyder det, at vi opererer uafhængigt af andre interessenter. Påden måde arbejder vi udelukkende med afsæt i vore kunders interesser og ingen andres.

Gratis og uforpligtende vurdering af hus

Skørping Mægleren tilbyder gratis og uforpligtende salgsvurderinger i hele Himmerlands-området. Vi holder selv til i Rebild Kommune, hvor de fleste af vores salgsvurderinger er lokaliseret i bl.a. hovedbyen Støvring og i de mindre byer såsom Skørping,Temdrup,Suldrupog Nørager.

Kaffe på kanden er ikke et must, men det gør det da bestemt hyggeligere, når vi tager ud og besigtiger boligen og udarbejder en salgsvurdering i tæt samarbejde med dig. Vi gennemgår din bolig i fællesskab og drøfter de mangeforskelligemuligheder forsalg. Vi rådgiver dig i forhold til, om der kan peges på udbedringsmuligheder og forskønnelser, der evt. kan være med til at fremme salgspotentialet.

Det er helt klart også en fordel, hvis du gør dig lidt forarbejde og udarbejderen listeover renoveringer/moderniseringer samt evt. årstal for tidligere udskiftninger af tag, vinduer, el-installationer mv.

Få en præcis boligvurdering

Vi fremlægger efterfølgende en grundig salgsvurdering, hvor vi kan præsentere dig for et nøje tilrettelagt salgsbudget. Salgsbudgettet vil indeholde alle kendte omkostninger – såsom mæglersalær, markedsføring, tilstandsrapport, el-installationsrapport,energimærkning,ejerskifteforsikring,indfrielseaf lån mv. På den måde er du sikret et helt konkret overblik over din økonomi i en salgssituation.
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27