Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Din lokale ejendomsmægler i Rebild Kommune

Skørping Mægleren er din lokale ejendomsmægler i Rebild Kommune. Vi består af et team af to engagerede mæglere, der selv er lokale himmerlændinge, og det giver en helt særlig værdi i en position som lokal ejendomsmægler. Med base i kommunens anden størsteby, Skørping, dækker vi boligsalg og salgsvurdering i hele Himmerlandsområdet.

Vi er de lokale boligspecialister, og uanset om du ønsker at sælge eller købe bolig, kan du forvente tryghed, service og professionel rådgivning. Som lokal ejendomsmægler er vi også lokalspecialister. Vi har et indgående kendskab til boligmarkedet, og vi ved, hvad der rører sig af lokalplaner og fremtidsambitioner for de forskellige områder.

Unikt lokalkendskab i Rebild Kommune

Som lokal ejendomsmægler går vores faglige ekspertise hånd i hånd med vores kærlighed til og viden om lokalmiljøet og de mange forskellige bosætningsmuligheder, der findes i Himmerlandsområdet.

Rebild Kommune er en af landets absolut smukkeste naturkommuner, der byder på masser af naturskønne og rekreative oplevelser i bl.a. Rebild Bakker, Rold Skov og Troldeskoven.

Naturen tiltrækker hvert år hundredtusindvis af turister, men mere centralt for vores ekspertise tiltrækker naturen også nye bosættere, der ønsker at have naturen tæt på sig i deres hverdag.

Naturen i Himmerland-området og Rebild Kommune er enestående, men som bosætningsmulighed er der meget mere at byde på. Her findes også spændende og levende bymiljøer i bl.a. Støvring, som er kommunens største by samt i de mindre byer såsom Temdrup, Skørping, Suldrup og Nørager.

Alle har det til fælles, at de byder på aktive lokalmiljøer med masser af kulturelle tilbud, tryghed og blomstrende foreningsliv.

Lang erfaring i Skørping og Støvring samt lokalområdet

På grund af naturen, bymiljøerne og de kulturelle tilbud er Rebild Kommune og Himmerland som helhed en attraktiv bosætningsmulighed for ressourcestærke familier, da vi kan tilbyde et stort udvalg af muligheder til familier inden for både pasningstilbud, uddannelse og fritidsaktiviteter.

Samtidig er hele området lettilgængeligt på grund af en fremragende infrastruktur, der binder land, by og naturområder sammen via jernbane, veje og stier. Skørping

Mægleren er din kompetente ejendomsmægler i Himmerlands-området. Med os som ejendomsmægler får du mere end 20 års erfaring med køb og boligsalg i Rebild Kommune. Vi har et enestående kendskab til boligmarkedet, som du ikke finder andre steder, og vi assisterer dig gladeligt med både køb og salg af fast ejendom.
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27