Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Cookie- og persondatapolitik på skoerpingmaegleren.dk

Persondatapolitik

I ejendomsmæglervirksomheden (dataansvarlig)

Skørping Mægleren
CVR-nr. 20679697
Jyllandsgade 8b, st., 9520 Skørping
98391127
haa@skorpingmaegleren.dk
www.skorpingmaegleren.dk

har vi fastsat denne persondatapolitik, for at kunne fortælle dig, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger, når du er i kontakt med os og aftager vores ydelser, hvad enten det er på vores hjemmeside, i et kundeforhold eller efter en sag er afsluttet.

Vi respekter dit privatliv og dine rettigheder til at beskytte dine personoplysninger. Derfor vil vi sikre lovlig, rimelig og gennemsigtig behandling af dine oplysninger, uanset hvorfra og hvorfor, vi har modtaget dine oplysninger.

Personoplysninger er alle oplysninger om en person, der kan identificeres. Det være sig oftest for- og efternavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, og kontaktoplysninger i øvrigt, uanset om det er kontakt til dig privat eller på din arbejdsplads.

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne levere den service og de ydelser, som du vælger at aftage hos os, om det er på vores hjemmeside eller i vores fysiske butik.

Vi indsamler de almindelige personoplysninger, der er nødvendige i vores relation til dig, og nødvendige for at optimere vores hjemmeside og vores ydelser i øvrigt.
 
Hvis vi undtagelsesvis har behov for at indsamle personfølsomme oplysninger, sker dette ikke uden dit samtykke.

Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig ved at kontakte os.

Vi videregiver dine personoplysninger til vores øvrige samarbejdspartnere og Boligsiden A/S.

Vi videregiver kun dine personoplysninger, når det er formålstjenstligt for at levere den service eller ydelse, du aftager fra os.

Herudover kan vi videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder, hvis det kræves af lovgivningen.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til brug for markedsføring overfor dig uden dit samtykke. Du kan til enhver tid frabede dig markedsføring fra os eller vores samarbejdspartnere ved at kontakte os.

Hvis dine personoplysninger videregives til tredjelande, vil du blive oplyst om dette.

Når du får oplysning om, at andre dataansvarlige virksomheder behandler dine personoplysninger, skal du være opmærksom på, at de ikke nødvendigvis har samme persondatapolitik og persondatabehandling som os.

Vi indsamler dine personoplysninger fra dig. Herudover kan vi modtage oplysninger om dig fra andre. Hvis dette er tilfældet, vil du få oplysning om dette ved vores første kontakt herefter. Den nævnte oplysning kan blive givet ved en henvisning til denne persondatapolitik.

Vi sikrer dine personoplysninger ved både tekniske og organisatoriske foranstaltninger. På den måde beskytter vi dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring eller uautoriseret videregivelse eller adgang.

Vi kan løbende ændre denne persondatapolitik, og forbeholder os ret til dette, fordi vi løbende vil sikre, at vi opfylder kravene til korrekt behandling af dine personoplysninger.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Når du klikker på ”Accepter alle” i cookiebanneret, giver du samtykke til, at der sættes cookies til de formål, som er angivet i banneret. Ønsker du kun at give samtykke til nogle cookies, kan du vælge de ønskede cookies til og fra, og trykke på ”Gem og Luk”. Ønsker du ikke at give samtykke til cookies, skal du vælge alle fra og trykke på ”Afvis alle”. I cookiebanneret kan du også trække et samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Vær opmærksom på, at du ikke kan fjerne ”nødvendige cookies”, da de er en forudsætning for, at siden kan fungere.

Hvilke cookies sættes

Under ”Læs mere” i banneret eller på ‘indsæt link til underside om cookies’ kan du se, hvilke cookies der sættes, hvem der sætter cookies, formålene, udløbsdatoen og om cookies sættes af 3. part.

Sådan afviser eller sletter du cookies eller trækker samtykket tilbage

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til cookies for fremtiden ved at klikke på ikonet nede i bunden af skærmen, som åbner banneret igen, og som er synlig på alle sider på hjemmesiden. I bunden af banneret kan du fravælge alle cookies, der ikke er nødvendige for at få siden til at fungere. Hvis du kun har valgt nogle fra, skal du trykke på ”Gem og Luk”. Hvis du har valgt alle cookies fra, skal du trykke på ”Afvis alle”. Dit samtykke vil herefter være opdateret.

Du kan også altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan også slette cookies, der allerede er sat, og trække dit samtykke tilbage: Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på:
E-mail: haa@skorpingmaegleren.dk
Tlf.: 9839 1127
 

Cookiedeklaration

Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27