Telefon 98 39 11 27

Her hvor Danmark

er smukkere

Cookie- og persondatapolitik på skoerpingmaegleren.dk

Persondatapolitik

I ejendomsmæglervirksomheden (dataansvarlig)

Skørping Mægleren
CVR-nr. 20679697
Jyllandsgade 8b, st., 9520 Skørping
98391127
haa@skorpingmaegleren.dk
www.skorpingmaegleren.dk

har vi fastsat denne persondatapolitik, for at kunne fortælle dig, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger, når du er i kontakt med os og aftager vores ydelser, hvad enten det er på vores hjemmeside, i et kundeforhold eller efter en sag er afsluttet.

Vi respekter dit privatliv og dine rettigheder til at beskytte dine personoplysninger. Derfor vil vi sikre lovlig, rimelig og gennemsigtig behandling af dine oplysninger, uanset hvorfra og hvorfor, vi har modtaget dine oplysninger.

Personoplysninger er alle oplysninger om en person, der kan identificeres. Det være sig oftest for- og efternavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, og kontaktoplysninger i øvrigt, uanset om det er kontakt til dig privat eller på din arbejdsplads.

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne levere den service og de ydelser, som du vælger at aftage hos os, om det er på vores hjemmeside eller i vores fysiske butik.

Vi indsamler de almindelige personoplysninger, der er nødvendige i vores relation til dig, og nødvendige for at optimere vores hjemmeside og vores ydelser i øvrigt.
 
Hvis vi undtagelsesvis har behov for at indsamle personfølsomme oplysninger, sker dette ikke uden dit samtykke.

Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig ved at kontakte os.

Vi videregiver dine personoplysninger til vores øvrige samarbejdspartnere og Boligsiden A/S.

Vi videregiver kun dine personoplysninger, når det er formålstjenstligt for at levere den service eller ydelse, du aftager fra os.

Herudover kan vi videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder, hvis det kræves af lovgivningen.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til brug for markedsføring overfor dig uden dit samtykke. Du kan til enhver tid frabede dig markedsføring fra os eller vores samarbejdspartnere ved at kontakte os.

Hvis dine personoplysninger videregives til tredjelande, vil du blive oplyst om dette.

Når du får oplysning om, at andre dataansvarlige virksomheder behandler dine personoplysninger, skal du være opmærksom på, at de ikke nødvendigvis har samme persondatapolitik og persondatabehandling som os.

Vi indsamler dine personoplysninger fra dig. Herudover kan vi modtage oplysninger om dig fra andre. Hvis dette er tilfældet, vil du få oplysning om dette ved vores første kontakt herefter. Den nævnte oplysning kan blive givet ved en henvisning til denne persondatapolitik.

Vi sikrer dine personoplysninger ved både tekniske og organisatoriske foranstaltninger. På den måde beskytter vi dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring eller uautoriseret videregivelse eller adgang.

Vi kan løbende ændre denne persondatapolitik, og forbeholder os ret til dette, fordi vi løbende vil sikre, at vi opfylder kravene til korrekt behandling af dine personoplysninger.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Når du benytter vores hjemmeside, skoerpingmaegleren.dk, accepterer du, at vi benytter cookies. Vores hjemmeside benytter – som næsten alle andre websites - cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer eller smart phone, når du besøger hjemmesider.
 
Cookies hjælper os med at:
Vi bruger IKKE cookies til at:

Accept af vores cookies

Hvis din computers software er installeret til at acceptere cookies, og hvis du samtidig klikker dig videre på vores hjemmeside, skoerpingmaegleren.dk, formoder vi, at du accepterer vores brug af cookies.
Hvis du installerer din computer til at afvise cookies, vil det formodentlig påvirke brugervenligheden af vores side.

Vores cookies

Session cookies
Session cookies hjælper til at holde styr på de aktiviteter, du foretager dig under dit besøg på vores hjemmeside. Session cookies bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på hjemmesiden. Informationerne gemmes IKKE og slettes automatisk efter, at du har lukket din browser, kendes ikke af vores virksomhed og deles ikke med andre.
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Helle Aagaard - Ejendomsmægler & Valuar MDE. Persondatapolitik
Jyllandsgade 8B - 9520 Skørping - Tlf. 98 39 11 27